Previous slide
Next slide

Schuifdeuren

Schuifdeuren worden op maat gemaakt en voegen zich naar uw ruimte. Het deurframe en railsysteem zijn van hoogwaardig geanodiseerd aluminium gemaakt. Dankzij een kogelgelagerd wielsysteem lopen de schuifdeuren soepel en geruisloos.
Schuifdeuren kunnen zo ontworpen worden dat ze helemaal passen bij uw interieur. Heeft u bijvoorbeeld een modern en strak interieur? Dan passen schuifdeurkasten met glazen deuren hier heel goed bij. Bent u juist meer op zoek naar een warme kleur? Kies dan voor een van onze prachtige houtdecors.

Finesse Profiel

Deuren zijn inclusief railsysteem, positiestops in de onderrail

en stootstrips in de zijkanten van de schuifdeur.

• Maximale breedte per deur 100 cm
• Maximale hoogte per deur 270 cm
• Deuren en kleuren zijn onderling te combineren
• Levertijd: 3 tot 4 werkweken
• 10 jaar garantie op het wielsysteem

Comfortprofiel

Aluminium is mooi, sterk en duurzaam. Deurframe en railsysteem van beide modellen zijn vervaardigd van hoogwaardig dikwandig geanodiseerd aluminium.

Door het gebruik van een kogelgelagerd wielsysteem, loopt dit professionele aluminium schuifdeursysteem soepel en geruisloos.

Kastinterieur op maat

De ruimte achter de schuifdeur wilt u zo efficiënt mogelijk benutten.
Met de 9 modules uit de Novi Doors collectie stelt u eenvoudig een kastinterieur samen, met gevarieerde mogelijkheden in hang- en leggedeelten.
Uw kastinterieur wordt op maat geleverd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.